Auton otsonointi

Otsonigeneraattorit käyttävät happea puhdistamaan bakteereja ja viruksia sekä puhdistamaan ilmaa. Otsonikone sisältää kolme happiatomia. Kolmas happiatomi tekee otsonista erittäin reaktiivista, joka kiinnittyy helposti muihin molekyyleihin. Tämän seurauksena, kun hajut, bakteerit tai virukset kohtaavat otsonin, tapahtuu hapettumisreaktioita ja molemmat osapuolet tuhoutuvat. Otsoni palaa käytännössä takaisin hapeksi. Kaikki otsonikoneet on tarkoitettu vain tyhjään tilaan. Ajastin on asetettava ennen auton poistumista, eikä autossa saa olla ihmisiä tai lemmikkejä sen toimiessa. Kun kaikki jäännösotsoni palaa takaisin hapeksi, on turvallista palata huoneeseen.

01

Täydellinen
Sisäpuhdistus

Lattian, penkkien ja mattojen imurointi sekä kojelaudan pyyhintä
02

Ozonointi

Ionisaattorilla tehtävä hajunpoisto on tehokas ja nopea apu auton
03

Ajoneuvon
tuulettamaan
Sisäpesu ja otsonointi

Enintään 15 minuutin käsittely riittää autojen käsittelyyn, käytä ulkoista jatkojohtoa ja katkaise virta 15 minuutin kuluttua. Otsoni on nopeaa ja helppokäyttöistä.

Kysymykset ja vastaukset

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai tuotteistamme? Täältä löydät tavallisimmat kysymykset ja vastaukset. Jos et löydä listasta itsellesi sopivaa vastausta, soita ja kysy. Vastaamme mielellään.

Voit maksaa tilauksesi suoraan tai tilaa nyt ja maksa myöhemmin periatteella verkossa. Tai maksa paikan päällä kortilla tai käteisellä. Muista ottaa mukaan oikea määrä käteistä. Emme ehkä pysty maksamaan vaihtorahaa takaisin.

Kyllä, voit muuttaa tai peruuttaa tilauksesi. Seuraa meiltä saamassasi sähköpostissa olevaa linkkiä.

Kyllä, voit jättää autosi ennen varattua aikaa. Se on valmis noudettavissa sovitulla ajalla.