Tips for Attaching a Tree to Your Car

Tuulilasin korjaus tai vaihto on välttämätöntä, kun vaurio on mittava tai on kuljettajan näkökentän alueella. Lasien liimaamiseen käytämme ainoastaan alan parhaita aineita, jotka ovat usein samoja kuin autovalmistajien itse käyttämät. Tarkastuksessa tutkimme vahingon laajuuden, arvioimme työn keston ja kustannukset sekä hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Vahinkotarkastus on aina ilmainen eikä sido sinua vielä mitenkään.

.b{fill:none;stroke:#000;stroke-miterlimit:10;stroke-width:.25px;}
01

Tuulilasin
Vaihto

Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus
02

Tuulilasin
Korjaus

Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus
03

Ikkunan
Teippaus

Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus

Our Working Topics

Mikäli olet epävarma tuleeko tuulilasi korjata vai vaihtaa, voit käydä näyttämässä sitä meillä. Arvio lasin kunnosta on veloitukseton. Pieni särö tai kiveniskemä voidaan lähes aina korjata. Korjaaminen kannattaa.

Kysymykset ja vastaukset

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai tuotteistamme? Täältä löydät tavallisimmat kysymykset ja vastaukset. Jos et löydä listasta itsellesi sopivaa vastausta, soita ja kysy. Vastaamme mielellään.

Voit maksaa tilauksesi suoraan tai tilaa nyt ja maksa myöhemmin periatteella verkossa. Tai maksa paikan päällä kortilla tai käteisellä. Muista ottaa mukaan oikea määrä käteistä. Emme ehkä pysty maksamaan vaihtorahaa takaisin.

Kyllä, voit muuttaa tai peruuttaa tilauksesi. Seuraa meiltä saamassasi sähköpostissa olevaa linkkiä.

Kyllä, voit jättää autosi ennen varattua aikaa. Se on valmis noudettavissa sovitulla ajalla.